Tjocka böcker

Nu har jag påsklov men kommer inte att hinna läsa så mycket som jag brukar för när jag och maken är lediga samtidigt gör jag lite andra saker. Till exempel hoppas jag på en dagstur till Köpenhamn.

Jag brukar inte tycka så mycket om tjocka böcker utan tycker att ungefär 300 sidor är lagom, men nu har jag tre tjocka böcker på lut.

Myggor och tigrar av Maja Lundgren har 509 sidor, Genom dina ögon av Stephenie Meyer är på 606 sidor och Ett annat liv av Per Olov Enquist har 530 sidor.

Hittills i år har jag läst 25 böcker och jag försöker att hinna med två i veckan men det blir svårt nu. När jag berättade för maken hur många böcker jag läst i år sa han "Du är inte redig!" på riktig småländska.


Kommentarer
Postat av: MariaH

Myggor o tigrar började jag läsa men det var på snabblån o det hann jag ju inte...

Enquist fick jag när jag gick med i en bokklubb mne har inte orkat läsa den o Meyers är jag lite skeptisk till efter vad jag läst om den hos andra - men det skall bli kul att höra vad du tycker.

Jag skall sätta mig o räkna ihop hur många jag läst iår men jag tror det är rätt OK mängd med tanke på alla barn o djur som också skulle skötas

2010-04-01 @ 17:27:55
URL: http://www.mariasbokliv.wordpress.se
Postat av: Ylva

Maria. Det är nog inte så stor risk att det blir kö på Hagerman hos oss så jag tänker ha den länge.

2010-04-01 @ 17:46:58
Postat av: Gunilla

Haha--får nog hålla med maken där vad gäller läsandet. SJälv klämmer jag nån bok på sommarsemestern :)

2010-04-02 @ 13:32:31
URL: http://www.smulan-67.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0