Mot Stockholm

Nu ska jag åka till Stockholm i några dagar och bo i brorsans lägenhet. När de är hemma är det ju trevligt att hinna träffa dem lite men nu är de inte det så jag ska utnyttja läget vid Hornstull och träffa kompisar. 

Min brors familj har haft en fransk familj i sin lägenhet i sommar medan de lånade deras semesterhus i Frankrike och nu tänker jag att vi kan ha eget semesterbostadsbyte. Vi erbjuder lägenhet i Ljungby och stuga i Runkarp, brorsans familj har lägenhet på Södermalm och stuga vid dalälven och danska vännerna har lägenhet i Köpenhamn och stuga i Runkarp.

Folk brukar vilja vara i sina sommarstugor när de är lediga men jag reser gärna runt. Eftersom vår stuga ligger två mil bort känns det ju inte som någon riktig resa (särskilt inte för maken som åker dit varje dag, kollar fåren och donar, fast han är inte lika resfixerad som jag).


Jag chansade på att jag inte skulle behöva möta någon i trappen när jag gick ner för att hämta tvätt klockan åtta på morgonen men skrämde en tjej från hemtjänsten... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0