Återträff

Det här har utvecklats till en riktig nostalgisommar för mig; jag träffar gamla kompisar på löpande band. Bara några dagar efter att ett par före detta Ljungbybor varit här kom det en annan tjej, som också bott här, på besök med sin familj. De provade sitt nya tält i vår trädgård en natt innan de åkte vidare mot Halmstad.

Igår var jag märkligt trött av att ha åkt bil hela dagen (jag körde från Jönköping vilket krävde mer koncentration än jag egentligen har) och hade planerat att kapsejsa i soffan och bläddra i tidningar när jag kom hem, men så fick jag ett SMS från en gammal klasskompis som var i stan. Jätteroligt, ju! Jag gick och träffade honom med flickvän och dotter på Harrys. Vi gick på folkhögskola i Värmland 95-96 och pratade gamla minnen.


Mats är en klurig kille. En rolig grej var när jag berättade om stammisarna på Stengrottan och beskrev Sopåkar-Kent. "Undrar om det var han som satt på fiket där borta och hade långt hår och lovikkamössa.", funderade Mats.  "Nej, det är Karl-Erik."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0