Hultsfred inställt!

Jag fick just veta att Hultsfredsfestivalen är inställd på grund av för få sålda biljetter! Inte för att jag skulle ha åkt dit, men jag blir väldigt ledsen eftersom det efter, också nedlagda, Dala-Rock i Hedemora var Sveriges äldsta festival. Jag har alltid velat gå på Hultsfred men det har aldrig blivit av. Nu är jag för gammal och för bekväm för att bo i tält.

En gång vann jag en biljett men hade ingen att gå med så jag sålde den. Jag har fortfarande inte riktigt förlåtit min man att han inte åkte dit med mig. Och detta var 1999. Reta aldrig upp mig för jag är långsint!

http://www.hultsfredsfestivalen.se/


Det är bra att det händer saker på hemmaplan. Här är Pernilla Andersson som uppträdde i hembygdsparken för en vecka sedan.

Kommentarer
Postat av: Paparazzibecka

Sv: är så jäkla förbannad. :(

2010-06-30 @ 12:10:08
URL: http://paparazzibecka.blogg.se/
Postat av: Gunilla

åh ja tänk när man hoppas i leran där nere på Dalarocken, det var tider det.Kul ändå att Peace and Love blivit så stort,men egentligen är det väl bättre med fler "lagom" stora evenemang...nåja, vad vet en 43 åring som jag om det :))

2010-07-01 @ 01:04:35
URL: http://www.smulan-67.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Hej jag är med i en foto tävling och skulle bli jätte glad om du ville lägga en röst på min bild.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=1714Säg till när du röstat så att jag kan tacka dig. Tack på förhand ;)

2010-07-01 @ 12:03:04
URL: http://denkalla.blogg.se/
Postat av: Ylva

Gunilla. Jag skulle vilja gå på Peace & love någon gång. Älskar både små och stora festivaler!

2010-07-01 @ 13:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0