Rock the lake

Igår hann jag inte blogga för jag skulle på rockfestival. Det gick inte att tvinga maken att åka när det spöregnade men har jag betalt tusen kronor för biljetterna så går jag. Det är så typiskt mig så det nästan är bortanför ylviskt men jag gick faktiskt ensam. Och kom hem klockan fyra på natten efter att ha somnat så att busschauffören fick väcka mig.  


Vägen håller på att regna bort och maken skjutsade mig till bussen.


Här spelar Fibes, oh Fibes! Jag hörde en tjej som köpte en regnponcho fråga "Har ni ingen gulare?". "Det här är Bananmannen!" sa han som sålde för han sålde även friterade bananer.


Fibes oh, Fibes! har gjort en duett med Kim Wilde, det är stort!


En bra sak med regn är att man kan komma nära scenen utan att bli nedtrampad för det är inte så mycket publik. Här är Markus Krunegård.


Han är bra, men det var burkigt ljud och jag hörde inte mycket av mellansnacket.


Här spelar Timo Räisänen och vid halvniotiden hade det slutat regna. Bäst på scen var Hoffmaestro men då var det för mörkt för min kamera. De hade en riktigt fartig show och fick publiken att springa (eller åtminstone röra sig) i sidled och utmanade höger- och vänstersidan om vilka som har mest rövhår i Växjö.


Det är väldigt vackert på Evedal. Här ville jag nog visa att sjön och himlen hade samma färg på kvällen. Det var faktiskt okej att gå ensam på festival, men ikväll ska det bli roligare för maken och ett par kompisar ska med.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Nice, håller tummarna att vädret bättrar sig !

2010-05-22 @ 13:02:35
URL: http://www.smulan-67.blogspot.com
Postat av: Ylva

Gunilla. Tack, dina tummar hjälpte! Lördagen var underbar!

2010-05-24 @ 19:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0