Snoka runt

Vi har inte tillträde till vårt hus förrän den första december men idag var jag där och släppte in Anticimex för en energideklaration. Då passade jag på att snoka runt i skåp och skrymslen. Vi köper från ett dödsbo och det är en massa saker kvar efter ägaren som gick bort i våras. Honom har jag aldrig träffat och jag vet inte hur mycket respekt man ska ha för de döda. När jag upptäckte att frysen var full kändes det lite morbidt. Ska vi äta ett kg bruna bönor som legat där i en evighet?

På insidan av ett skåp upptäckte jag en turlista för omnibustrafiken mellan Ljungby och Älmhult gällande från 1 november 1945. Sådant är riktigt kul och det känns lite som att gå omkring i någons sommarstuga, för det finns kvar så mycket gamla möbler och ting som är typisk torpinredning.


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Förra lägenheten vi köpte var ett dödsbo, kändes lite kontigt precis då, när man var och tittade, saker stod i shok "birgitta´s" "åkes" "retur hjälpmedelscentralen" ..osv. men när man kom nästa gång och det var tömt så ...var det glömt :)

2010-10-19 @ 12:58:10
URL: http://www.smulan-67.blogspot.com
Postat av: Ylva

Gunilla. Vi har sagt att de får lämna kvar grejor men hoppas de städar undan lite.

2010-10-19 @ 18:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0