Kulturkullan

Vecka 22
* Läser: Mitt livs roll av David Nicholls. Eftersom jag tyckte väldigt mycket om En dag och även På vinst och förlust har jag höga förväntningar. Nicholls har ett sätt att skriva på som jag gillar; han kan skriva både roligt och sorgligt och det är liksom alltid trevligt att läsa. 

Mitt livs roll
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170018901

* Lyssnar på: Ett mysterium med Freda´ på Spotify. CD från 2010 som jag missat. Freda´och Uno Svenningsson solo är alltid bra, fast jag tycker fortfarande bäst om albumet Tusen eldar från 1988. 

* Veckans citat: "Hon var så ledsen över att hon hade tappat sitt halsband och en ring, tills hon hittade dem upphängda i julgranen..."
(En kompis berättade om sin kusins tokfylla en nyårsafton.)

* Veckans händelse: South Swedish Rally i Ljungby 3-5 juni. 
http://www.southswedishrally.com/

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Jo visst är egentligen Mors dag ganska larvigt, men jag tycker det är lite trevligt att få bli "uppvaktad" en dag ibland. Tyvärr har jag väl alltid högre förväntningar än vad barnen mina levererar, så när de märker att jag blir lite sur och ledsen så fixar det något. Och då skäms jag för jag vill ju att de ska komma naturligt från dom...jag är lite dubbel och svår där ;) Kram och ta hand om baksmällan ;)

2011-05-29 @ 18:50:39
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Ylva

M-L. Jag tycker man ska ta alla anledningar att fira saker. Kram!

2011-05-30 @ 20:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0