Tina Thörner

Jag har varit på inspirationsdag och en föreläsning med Tina Thörner; kartläsare, coach, inspiratör, författare och allt möjligt. Hon är verkligen helt otroligt positiv, på riktigt! När det var fem minuter kvar av tiden kom hon på att hon inte hade berättat om sina verktyg fast titeln på föredraget var "mina verktyg för att klara vardagen" och så drog hon snabbt igenom några bilder och höll över i tio minuter. Hon skulle ha kört samma föredrag som en gång tidigare på dagen, men det blev visst lite annorlunda. Det är kul att höra någon vara så spontan. 

Värmländskan är underbar! Hon får de mest slitna klyschor att låta egna, som till exempel "om en inte gör nåt händer ingenting" och "det är bara en själv som kan leva sitt liv, så det får en ta". Det blev förvirring i salen när hon sa "vet ni vad vi har höstlöv till?" innan vi förstod att hon menade höstlov. 


Det är inte var dag man får chansen att höra en världsmästare föreläsa gratis. Som avlsutning spelade hon "Simply the best" med en annan Tina Turner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0