Hektisk helg

Jag är helnöjd med min Stockholmshelg men det är tur jag inte bor där för jag skulle bli stressad av att det finns så mycket att göra. Här i stan hinner jag med det mesta som är kul. 


Jag åkte med Veolia som kör gamla tåg, det var rätt mysigt med rangliga vagnar med trädetaljer. Jag åker inte tåg så ofta och blev förvånad över att det gick tre tåg från Alvesta till Stockholm inom tretton minuter; ett Veolia, ett Intercity och ett X2000. 

Jag sov över hos vänner i Solna, men hann knappt träffa dem utan var bara där på nätterna... På torsdagkvällen kom jag fram så sent så värdinnan hade lagt sig, på fredagen gick jag på stan, lunchade med en kompis sedan högstadiet, firade brorsans 40-årsdag och missade ännu en gång värdinnan. De skulle ha gått på The Arks sista konsert men kom inte in på Grönan för att det var så mycket folk. 

På lördagen var jag hos min brors familj igen; tittade när åttaåringen spelade fotboll och såg halvmaraton som gick genom Tanto. På kvällen var jag ute med några som sprungit loppet. Och idag åkte jag hem. 

Medan åttaåringen spelade fotboll rullade sexåringen nedför en slänt.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jag gillar stockholm, på sättet att 3-4 dgr på sommaren är jag gärna där, i övrigt inte :)

2011-09-19 @ 11:27:58
URL: http://www.gugge67.wordpress.com
Postat av: Ylva

Gunilla. Jag förstår dig. Augusti är kul i Stockholm.

2011-09-19 @ 18:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0