Bloggkompis

Idag har jag fått prata, och framför allt höra, lite äkta dalmål. Jag har träffat bloggkompisen
http://gugge67.wordpress.com/ . Hon är från Långshyttan och har gått gymnasiet i Hedemora. Vi har aldrig träffats förut så det var spännande och vi hade en jättetrevlig kväll.

Gunilla ville också dokumentera maten.

Vi var på En och en halv där de har väldigt god och fin mat. Jag åt säsongens vilt som var hjortfilé. Vi har faktiskt ingen restaurang i Ljungby med riktigt god mat som är så där snyggt upplagd.
 
Efter maten var vi på bio och såg Mammas pojkar. Kanske inte jättebra, men rolig film. Roligt var också att Gunilla inte ens visste om att den biografen (Hedemoras enda) fanns, utan tänkte gå på en som är nedlagd sedan länge...

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Tack för senast !! det var trevligt ! God mat och filmen var som du säger inte nån höjdare, som maten, men helt OK! Nästa gång du är uppe, så är du välkommen till Avesta :) ps. ja, tänk att jag inte hade en aaaning om att bion låg där ....åren går :)

Svar: Tack själv! Avesta, nja vi får se. Vill gärna gå på Avesta art och vicentparken men är ju inte särskilt sugen på att köra bil. Men jag kommer att höra av mig när jag är i Hedemora.
Ylva

2012-12-27 @ 08:49:54
URL: http://www.gugge67.wordpress.com
Postat av: livet

Kul när man kan träffa nya vänner genom bloggen

såg gott ut

Svar: Ja, du kanske också känner Gunilla via bloggarna.
Ylva

2012-12-27 @ 09:44:40
URL: http://www.livetarinterattvist.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0