App-alternativ

Jag är irriterad på att fler och fler saker kräver att man har en smart phone. Ska man måsta köpa det, bara för att alla andra har? Jag har en halvsmart som man kan gå ut på nätet på men jag har inte ens lärt mig hur man gör, för jag skulle bara göra av med en massa pengar på det. 
 
Nu skulle jag till exempel betala till Amnesty som SMS-aktivist och då ska man ha WyWallet. Som visar sig vara en app. 
 
Gå med här: 
http://www.amnesty.se/engagera-dig/agera/sms-aktivist/
 
http://wywallet.se/
 
Samma sak gäller på vissa bussar. 
http://lanstrafikenkron.se/mobilbiljett
 
Visserligen har jag resekort på länstrafiken, men om jag ska åka buss i någon annan stad vill jag kunna köpa SMS-biljett. 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ja du, hela samhället är snart uppbyggt på smartphones och datorer. Det är ingen som bryr sig om att det finns människor som inte har dessa ting. Jag tänker på min gamla mor 79år. Hon lyssnar mycket på radio, där uppmanar man folk hela tiden att delta genom sms, mail och på deras hemsida. Min mor har inget av detta och förmodligen inte andra äldre heller.........Vart är vi på väg?!

Svar: Ja, jag tänker också att det är hopplöst för äldre att hänga med när inte ens jag kan det som sitter vid en dator halva dagarna. Pappa har köpt en smart phone men det är ingen idé att fråga mig hur den fungerar...
Ylva

2013-02-09 @ 14:57:25
URL: http://www.ylvakortochgott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0