Kulturkullan

Vecka 9 

* Läser: Dimma över Darjeeling av Mikael Bergstrand. Fortsättning på den roliga boken Delhis vackraste händer. Än så länge är denna lika underhållande (Jag är på sidan 89.).
 
Dimma över Darjeeling
http://www.adlibris.com/se/bok/dimma-over-darjeeling-9789113048550
 
* Lyssnar på: Von Valley från Halmstad 
http://vimeo.com/72720545 och https://www.facebook.com/vonvalley?fref=ts
De har hittat mig på Instagram. 
 
* Veckans klipp: skrämma bebis https://www.youtube.com/watch?v=QiBrPkGoqFM
 
* Veckans händelse: min 40-årsfest på lördag! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bosse Lidén

Ska bli spännande att se hur du placerar den i jämförelse med ettan, när du läst färdigt.

Svar: Ja, jag brukar tycka att den första är bäst men vi får se. Fast recension kommer ju inte här utan på läsbloggen ylvarosen.blogspot.se
Ylva

2014-02-23 @ 19:47:51
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

WOW! Grattis i förskott! :-)

Haha! Skrämma bäbis - får man verkligen göra så? ;-)

Svar: Tack!
Bebisar reagerar så olika, en del skrattar ihjäl sig åt sådana där ljud. Visst får man skrämma bebisar! :-)
Ylva

2014-02-24 @ 10:11:59
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Bosse Lidén

Har du en läsblogg. Låter spännande. Du får gärna lämna ett inköpsförslag på Ljungby bibliotek när det gäller min roman "Mina fotsteg i ditt hjärta". Då kan du låna den för tio kronor. :) Fast de kanske redan har den där. En gång i tiden var jag helt övertygad om att vi skulle bo i Ljungby och jobba på deras bibliotek. Det kunde inte vara en slump att det dök upp två jobb några dagar efter att vi åkt igenom staden och gått in på det fina biblioteket. Vi fick åka på intervju. De ville hemskt gärna ha min fru (då flickvän). Försökte locka mig med några timmar i Lagan. Samma dag ringde de från biblioteket där min flickvän jobbade och erbjöd mig ett långvikariat som jag tackade ja till. Där fick du lite kuriosa.

Svar: Jag ska lägga ett inköpsförslag. Men varför ska jag betala tio kronor? Aha, så det är därför du känner till vårt bibliotek! Jag började sommarjobba på Ljungby bibliotek -98 och var sedan där till och från fram till -03 och sedan dess har jag jobbat på Sunnerbogymnasiets bibliotek. Visst är kommunbibblan fin!
Ylva

2014-02-25 @ 20:31:09
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: Bosse Lidén

Tack! När jag beställer böcker som inte finns på bibblan brukar det kosta 5-10 kr att "hämta" när de kommit. Jobbar du där kostar det väl inget. :)
Då kunde vi blivit arbetskamrater. Vi tyckte mkt om biblioteket och gillade även staden. Vi åkte till staden flera gånger efteråt. Det blev även en rolig hobby att ha loppisbord där på torget några gånger varje sommar. Per Gustavsson (hette han inte så?) verkade vara "ledare" på arbetsplatsen. Vår uppfattning var att några "blyga" medarbetare inte var helt med på alla hans utåtriktade projekt. Jag har aldrig varit på en a-intervju där så många suttit med runt bordet, som det var den gången i Ljungby. Ibland har vi pratat om vad som hade hänt i våra liv om vi fått jobb båda två. Livet består av många vägskäl.
Bosse

Svar: Vi har gratis fjärrlån och inköpsförslag på kommunbiblioteket än så länge. Jag har lagt in ditt förslag nu :-) Per Gustavsson var på biblioteket före min tid men är fortfarande en av de drivande av Berättarfestivalen och den rekommenderar jag verkligen att gå på!
Ylva

2014-02-26 @ 09:18:52
URL: http://bosseliden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0