Visfestivalen i Västervik

I fredags var jag med vänner på visfestivalen i Västervik (men jag kom inte hem förrän idag). En av vännerna har en farbror som bor där och vi har gjort det till en tradition att låna hans lägenhet, ett mycket bra arrangemang!
 
Kvällen i slottsruinen började med fint väder och vacker sång med Anna Stadling, som sjungit med Hovet och Winnerbäck, och Linda Ström som jag inte hört förut.
 
Sedan kom tyvärr David Shutrick med regnet, men han var ändå den bästa artisten i min smak. Jag lyssnade på honom på 90-talet.
 
Fröken Elvis sjunger Elvis på svenska och är riktigt bra!
 
Lise och Gertrud hade roligt mellansnack men jazzade loss för mycket för mig.
 
Juha Mulari var bättre än jag ville tycka för jag gillade inte honom när jag såg honom på TV och hörde att han var kriminell. Han låter lite som en allvarlig Peter Carlsson utan blå grodor.
 
Bo Kaspers orkester avslutade. De är också för jazziga men gjorde en bra spelning. Fast jag tycker inte att de behöver hålla på i 1 1/2 timme när man sitter på en träbänk och har ont i ryggen... Slottsruinen är en fantastisk inramning men festivalområdet borde vara större med flera scener och några pauser för man blir trött efter sex timmar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Veiken

Det är så roligt med alla musikfestivaler som dyker upp så här års. Tyvärr är vädergudarna inte alltid med oss då!

Svar: Jag brukar köpa biljett långt i förväg och går oavsett väder. Det är väl så folk måste göra för att alla utomhuskonserter ska överleva...
Ylva

2016-07-18 @ 20:53:51
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0