Om papper

Jag har alltid älskat papper! Som synd är håller de på att utrota min hobby och det blir svårare och svårare att hitta fina anteckningsblock (som inte är svindyra), brevpapper, klistermärken och annat. Än svårare är det att hitta användningsområden, det är ju ingen som skickar pappersbrev längre och det börjar till och med bli svårt att hitta papperskalendrar!
 
Jag vill inte släpa omkring på en massa på bokmässan men när det finns så mycket som är gratis eller billigt blir det så här.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tyvärr antecknas eller skrivs det inte så mycket för hand numera vilket är synd. En vacker och personlig anteckningsbok är inte fel!

Svar: Block är lockande! Jag skulle vilja skriva mera, men det blir ju liksom mest på dator.
Ylva

2016-09-23 @ 23:24:36
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Jag brukar sno både anteckningsblock och pennor från hotellrum. Men skvallra inte... ;-)

Svar: De block som ligger på hotell är det väl meningen att man ska ta? Det blir ju reklam. Men okej, det händer väl att jag råkar få med mig pennor som ska ligga kvar egentligen på olika håll...
Ylva

2016-09-24 @ 06:06:26
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Jag gillar också papper och penna :) Men oftast går det smidigare att skicka ett sms eller ett mejl när man vill säga någon något!

Svar: Jag skriver många små lappar på jobbet, men tyvärr har min handstil blivit ful och slarvig. Jag som skrev så prydligt förr. SMS är en jättebra sak!
Ylva

2016-09-24 @ 09:36:16
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0