Nytt år - nytt hår

Nu passade det bra att göra något åt mitt tråkiga hår. När jag är ledig hinner jag vänja mig själv lite vid att vara korthårig.
 
Håret hade äntligen blivit så långt så att jag kunde ha hästsvans, men den blev inte tjockare än en penna.
 
Mitt hår blir liksom aldrig långt utan bara tunt och slitet.
 
Även om det inte syns så stor skillnad så är det nog en decimeter kortare där bak.
 
Jag undrar bara vad det är för fel på de frisörer jag går till. Bara för att de är billiga behöver de väl inte fråga om jag är gift, har barn och/eller är gravid?! De senaste åren har jag gått till tre frisörer från olika länder och alla ställer obekväma frågor!
 
 
För övrigt har jag tagit jullov och blivit tonåring. Jag sover länge, äter, shoppar och ligger i soffan och läser ungdomsböcker och ser på den norska ungdomsserien Skam. Behagligt liv!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Lite fingertoppskänsla borde nog en del frisörer ha. Jag tycker det kan vara skönt att bara sitta tyst eller kanske bläddra i en tidning. Skönt att få kapat et en bit!

Svar: Typiskt! Jag har hittat en frisör som klipper bra för 170 kr och så är hon otrevlig!
Ylva

2017-01-02 @ 20:57:01
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ami

Jag tror inte frisören frågar för att vara oartig eller nyfiken på något vis. Tror snarare det är ett sätt att få igång en dialog och lära känna sin kund.....Jag är ju själv frisör, men jobbar inte längre som det. Men att fråga kunden om hon är gravid skulle jag däremot aldrig göra!
Skönt att få fixat till håret lite :)

Svar: Jag tror att den här frisören som är från Rumänien inte har fattat hur det funkar i Sverige riktigt... Frisörer brukar vara bra på att prata men de får ju inte vara otrevliga.
Ylva

2017-01-03 @ 12:25:10
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag går hos en spansk frisör nuförtiden, så det där med kallprat blir lite stapplande... Första gången jag var där så frågade jag om hon ville ha ett fotbad av mig som jag ändå skulle slänga (dom har fotvård där också). Hoppas hon fattade vad jag sa och sa ja, annars blev hon nog rätt förvånad när jag dök upp med fotbadet en stund senare :-D

Svar: Hehe, hon kanske bara var artig och inte hade en aning om vad du pratade om. Jag hade en jättegullig frisör från Iran när jag bodde i Göteborg (eller Bergsjön) och tycker att det är kul när de är från olika länder, men de får faktiskt lov att vara trevliga!
Ylva

2017-01-03 @ 18:36:20
Postat av: klok som en bok:)

Jag har också tunt fint hår, dock växer det som ogräs. Avskyr att gå till frissan och svara på nyfikna frågor om mitt liv. Vill helst bara läsa skvallertidningar för det har jag inte hemma:)

Svar: Visst är det skönt när frisören är tyst. Fast det går så fort att klippa mig så jag hinner inte läsa.
Ylva

2017-01-07 @ 18:21:04
URL: http://mestbaradeckare.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0