Biblioteksdagar

Jag hittar på så otroligt bra fortbildning! Nu har jag varit i Växjö några dagar. Det är kul att åka runt och bo hos folk och nästa helg blir det Köpenhamn!
 
I onsdags var Sandra Beijer på Växjö stadsbibliotek. Hon har skrivit två ungdomsböcker och driver Nio till fem, en av Sveriges största bloggar. Dessutom har hon jobbat som copywriter och är duktig på reklam.
 
Igår var jag på bokprovning. Svenska barnboksinstitutet arrangerar dagar när de berättar om årets utgivning av barn- och ungdomsböcker. Dessutom träffade jag en kille jag var ihop med 1996! Han krossade mitt hjärta och min framtid som var att gå i samma klass som honom på en skrivarkurs. Jag sa att jag aldrig mera skulle lita på någon men ett par månader senare träffade jag maken.
 
Igår kväll gick jag med två Växjöpar på Pinchos, världens första apprestaurang. Man laddar ned deras app och beställer maten och så får man ett SMS när den är färdig och man kan gå och hämta den. Jag åt en planka, räkpasta och fish and chips. Det är ett lite annorlunda ställe med god mat.
 
Idag hade vi nätverksträff med gymnasiebibliotek i länet på Linnéuniversitetet. Sedan åkte jag med kollegan hem och sa till henne att jag gärna ville hinna gå på vårmarknad och köpa te. Det fanns donutglass också.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Önskar att min fortbildning såg ut så ;-)

Svar: Mycket nöjd! Vi skolbiblioteksfolk får hitta egen fortbildning.
Ylva

2017-03-31 @ 21:57:23
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Det var ju rätt tur ändå att han krossade ditt hjärta. Med tanke på utgången, alltså :-)

Rolig fortbildning! Jag tror jag måste fortbilda mig också lite grann... Undrar i vad bara? :-)

Svar: Ja, min framtid blev ju bra ändå! Ja, du får hitta en bra fortbildning. Not so desperat housewives?
Ylva

2017-04-01 @ 12:05:05
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0