Jag är besviken

Jag blev så glad när de öppnade Restaurang Gourmet här för ett år sedan, med god italiensk mat, men så stängde de efter bara några veckor. 
 
Jag fick fin blodig entrécote där.
 
Nu har några nya ägare öppnat igen, men det har blivit en vanlig pizzeria vilket inte är vad jag behöver. Jag tycker inte så mycket om sådant här kebabkött och nästa gång ska jag prova deras pizza. Jag vill ändå att det ska gå bra för dem när de satsat på att ha en kiosk bredvid och har öppet in till vänthallen vid busstationen. 
 
Bild från när vi var på afternoon tea på Gästgivaregården för en månad sedan. Jag försökte gå dit idag igen fast jag visste att det var fullbokat och de kunde verkligen inte pressa in en enda person till. 
 
Jag tröstade mig med att arrangera en liten läsfest och är med i en instagramtävling, #läsfest2017 .
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tråkigt när en restaurang slå igen så snabbt. det är trots allt roligt om det finns annat än pizzerior. Nu gillar jag i och för sig pizza men ett mixat utbud vill man ändå ha.

Lycka till i tävlingen!

Svar: Jag älskar pizza men vi har redan jättemånga pizzerior och ingen italiensk eller grekisk restaurang som jag vill ha. Tack!
Ylva

2017-11-15 @ 21:14:14
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: <gunilla

Var du inte lite snål med pålägget till mackorna på läsfesten... :)

Pizzerior finns det lite föör gott om. Har än inte varit igen på den vi testade där jag fick bränd pizza :)

Svar: Det är så konstigt hur alla dessa pizzerior kan överleva! Det var åtminstone en kul idé med pizza bakad likt en julgranskaramell men de behärskade inte tekniken riktigt där.
Ylva

2017-11-16 @ 15:48:04
Postat av: Ama de casa

Trist när braiga ställen klappar igen. Vi har många restauranger som vi gillar hemma i stan, men på vissa ställen är det precis som om själva läget är "doomed". Det går bara ett tag, sen har dom slagit igen. Gäller både affärer och restauranger.

Svar: Det där är så konstigt! Vi har också såna tomma lokaler i stan. Men jag väntar på att en restaurang ska öppna på ett sånt "förbannat" ställe som stått tomt i flera år men där de renoverar.
Ylva

2017-11-16 @ 19:38:39
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0