Oriflame och Manhattan

Igår var jag på julmys med Oriflame. 
 
Vi var ett stort gäng tanter i Hembygdsparken och det var trevligt även fast jag inte är särskilt intresserad av smink för de har även fina hudkrämer och annat. 
 
Jag var väldigt nöjd med kvällen för egen del. Själva evenemanget kostade 100 kr och då ingick fika och en goodiebag för mer än 300 kr. Jag köpte tre lotter och vann på två av dem! 
 
Idag var jag och väninnan på after work och det började med en surrealistisk upplevelse, för vi var ensamma där. De öppnade fyra och vi var där tio över. 
 
Det var Manhattantema och jag drack en mojito och en cosmopolitan som var goda. Det gick sämre för väninnan som drack en Manhattan och en margarita som var äckliga... Men vi hade kul, tills hon skulle ta en buss hem vid sextiden. Snabb och effektiv aw! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

När du nu hade sån himla tur där på Oriflame så skulle du ha köpt en lott! Eller visstja, det var ju just det du gjorde ;-) Grattis till vinsterna!

Duktigt jobbat med AW-n där! :-)

Svar: De hade en bra prissättning på lotterna; en för 10 kr, tre för 20 kr. :-) Möjligen beställde jag några krämer också, men jag har ju ändå fått mycket för pengarna.
Ylva

2017-11-25 @ 10:09:04
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Kvinnor kan ;-) Snabbt och bra jobbat!

Svar: Haha, ja! Det var länge sedan vi sågs så det var kul att få prata lite.
Ylva

2017-11-25 @ 11:19:17
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ami

Två trevliga kvällar lät det som :)

Svar: Ja, och nu är jag inne på en tredje bra kväll! :-)
Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0