Shopping

Jag blev kontrollerad av en (snygg) trevlig man på Citygross. Det tyckte jag egentligen var ganska bra för de kan gott kolla upp en vit 43-årig kvinna emellanåt, och han var komiskt ursäktande; Du FÅR inte bli arg på mig! Jag kände själv att jag betedde mig suspekt när jag gick ut utan att handla något men med ryggsäck och fylld tygkasse. 
 
Jag hade varit på Dollarstore innan och kunde visa kvitto. Där hade jag bland annat köpt ett par foliehållare, men de är inte helt problemfria utan man ska helst vara två, i alla fall för att få ut plastfolien. 
 
Idag var jag på Lidl för att jag ville köpa yogurt med toffeepopcornsmak. De hade inte det, men jag orkade inte fråga utan köpte dessa i stället. Och så var jag på Netto för att de har den honeycombglassen som jag vill prova! 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tur att du hade rent mjöl i påsen ;-)

Svar: Jag minns hur pinsamt det var när jag började självscanna på ICA och det blev fel när jag glömt scanna något och det blev avstämning. Men det var visst ganska vanligt.
Ylva

2017-10-10 @ 08:58:45
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ami

Vilken tur att du kunde visa ditt kvitto!

Svar: Ja, det hade varit jobbigt annars, men de flesta sakerna finns inte ens på Citygross så de skulle nog ha släppt mig ändå.
Ylva

2017-10-10 @ 10:40:23
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Plastfolie är INTE att leka med! Speciellt inte här där det kan vara oerhört fuktigt, då vill den inte alls - hur många man än är! Då faller jag till föga och kör med aluminiumfolie istället. Förlåt, miljön!

Ser läkerol där. Det hade dom slutat med på IKEA här - jag blev sur och ville köpa Polly istället som bilgodis, men se, det fick jag inte. Fasen också! Jag skulle ha åberopat min födelsedagsmånad! ;-)

Till Lidl åker vi oftast när vi behöver fylla på vinförrådet. Dom har bra och billiga viner där :-D

Svar: Jag brukar vara lat och ställa in mat i kastrull i kylen, så som man inte alls ska göra men eftersom jag glömt varför gills det inte... Jag har köpt frysta mojitodrinkar på Lidl och trodde inte att det var alkohol i, men det var det faktiskt. Det finns ett kryphål som gör att man fortfarande kan köpa alkohol i fryst form utan åldersgräns (alltså på den som köper).
Ylva

2017-10-10 @ 18:57:24
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jahaja. Där blev jag väldigt tjatig. Förlåt för det också :-D

2017-10-10 @ 18:57:57
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0