Hela Sverige bakar

Nej, det gör vi ju inte, jag till exempel tycker att det är jättetråkigt att baka. Men nu ville jag titta på första avsnittet ikväll eftersom en lärare som har jobbat hos oss är med! Veronika jobbar numera i Älmhult och är väldigt duktig på bakning. Tyvärr har jag aldrig smakat på något hon gjort men hon var känd för sitt intresse på skolan. 
 
 
 
Idag har jag varit på massage, köpt en fin vattenkokare i nyansen duck egg (som en kompis skulle säga) och kört till stugan och matat djuren eftersom maken är i Eskilstuna på jobbresa. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tänk så olika det kan vara! Jag tycker att bakning är både avkopplande och kul :D

Snygg vattenkokare förresten!

Svar: Det räddar livet på mig att jag inte gillar att baka... "Laga ni så äta vi" eller" Vi ska äta, ni ska laga" som man kan säga för att minnas Hallands floder. :-)
Ylva

2017-09-26 @ 21:16:20
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Bakning är verkligen inte min grej heller. Znogge säger alltid att det är avkopplande, men det är det verkligen inte. "Stressande" är ett rättare ord ;-) Överlåter det till dom som kan det där. Men kul att se äkta kändisar (såna som man känner, alltså) på TV.

En elektrisk vattenkokare på spisplattan? Känns som det antingen plattan eller sladden som liksom "är över" ;-) Snygg var det i alla fall, ankägget :-D

Svar: Nej, vadå avkopplande? Det är samma sak som när någon säger att det är så avkopplande att arbeta i trädgården. Jag blir bara arg, en gång satte jag ned lökar upp och ned i jorden. Slappnar av gör jag sittande/liggande med en bok/drink/rolig perosn att prata med.
Ylva

2017-09-27 @ 10:43:27
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Jag tycker det är ganska roligt att baka. Men det är inget jag gör dagligen, men lite nu och då får jag för mig att baka bröd eller någon paj :)

Svar: Jag bakar aldrig bröd, men ibland smulpaj. Ofta går det väldigt dåligt eftersom jag ställer in saker i ugnen och går och läser en bok... :-)
Ylva

2017-09-27 @ 11:41:06
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Gunilla

Det var då inte avkopplande att se programmet, gisses vilket liv det var under första momentet med grillen.. jag orkade inte se resten :)
Hoppas det gick bra för fd kollegan..

tänkte samma som Ama, kokarn står på plattan, hängslen och livrem :)

Svar: Nej, jag kommer inte att fortsätta titta, är så otroligt ointresserad av bakning... Men kollegan var en av tre stjärnbagare i första programmet :-) Hehe, ja, det ser tårta på tårta ut med vattenkokaren. Jag märkte att den har löjligt kort sladd och då hamnade den där.
Ylva

2017-09-28 @ 14:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0