Lättlagat

De har en bra rubrik i senaste numret av ICA-tidningen Buffe´.
 
Sedan visade det sig vara något jag aldrig kommer att laga; blomkålstabbouleh. Maken fick äta rester från igår, Rishultskorv och potatis, och jag gick ut och åt. 
 
Jag hade en kupong på Stationskrogen på planka, två för en, och tog med mig en kompis som också gillar det erjudandet. Gott!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Den plankan hade jag nappat på före ICA:s recept. Smidigt dessutom att äta två men betala för en. Ett sådant erbjudande kan man verkligen inte missa!

Svar: Vi kände att vi var tvungna att passa på för erbjudandet gäller bara ons- och torsdagar månaden ut. Sedan kommer det kanske en ny kupong så att vi kan äta i oktober. :-)
Ylva

2017-09-20 @ 21:28:05
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Åh! Plankstek! Vi hade alltid som tradition att äta plankstek dagen före julafton. Som uppvärmning med nåt annat inför all den julmat vi då hade förberett :-)
Fast plankorna fick inte följa med till Spanien...

Svar: Fast de fuskar lite och serverar fläskfilé på planka, men det är gott ändå. Det är absolut en bra idé att äta ute om man är trött på matlagning före jul. Vi har ett par plankor hemma som det var länge sedan vi använde, kanske dags snart. Tuppeplanka? :-)
Ylva

2017-09-21 @ 10:10:40
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0