Jazzklubb

Igår åkte vi och våra danska vänner till Alvesta och gick på konsert med Ben Besiakov Quartet på Kulturkällaren. Det är en dansk jazzgrupp. 
 
Jag borde ha anat att det skulle bli jazzigt... Jag gillar inte jazz, men tycker att det mesta är kul att lyssna på live. Det var proffsiga musiker, men när de jazzat loss i två timmar utan sång åkte vi hem.
 
Jag hade premiärsittning i växthuset igår. Det är härligt att sitta där och läsa! Över huvud taget blir jag lyrisk över alla premiärer nu, ikväll blir det första grillningen (förutom att vi grillade korv en gång). 
 
Fåren fick gå över till en annan hage där de har sitt kliträd och sedan blev gammeltackan trött och gick och lade sig i maten. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Haha! När man går på och kollar in en jazzgrupp så behöver man inte vara Sherlock direkt för att ana att det kommer att bli jazzigt... ;-)

Både du och gammeltackan såg ut att ha en skön vårdag :-)

Svar: Jag försöker att utmana mig själv med nya musikstilar, som lärarna tyckte att jag skulle. ;-) Fåren trivs nu innan det blir för varmt.
Ylva

2018-04-09 @ 10:42:19
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunillan

jazz och utan sång, jag tycker du var duktig som stod ut två timmar, jag hade klarat 10 minuter :)

Svar: Det var min idé så jag tyckte egentligen att jag skulle härda ut hela konserten, men blev glad när väninnan frågade om vi skulle gå. ;-)
Ylva

2018-04-09 @ 14:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0