Louisiana konstmuseum

I lördags var jag med ett gäng kompisar på konstmuseet Louisiana i Humlebäck nära Helsingör. Ärligt talat är jag inte särskilt konstintresserad, men det var ändå kul att se keramikutställningen av Picasso och själva museet är så fint! 
 
Här är jag framför ingången.
 
Huvudbyggnaden från baksidan. 
 
Roligast är spegelrummet.
 
Här är mina favoriter i skulpturparken. 
 
Museet ligger med en makalös utsikt över havet. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det vackra läget och den fina parken gör Louisiana till ett perfekt utflyktsmål, speciellt när det är hyfsat varmt. De brukar ofta ha intressanta utställningar så vi åker gärna dit. Det är så pass nära att det inte tar lång tid att köra dit. Fast ett bottennapp var Yoko Onos utställning som var bland det mest märkliga jag hade sett. Inte speciellt bra alls heller...

Svar: Vilken tur att jag inte var på Yoko då! Jag har sett en utställning med träd med små lappar man kunde skriva på, i Köpenhamn, som skulle vara av henne men det kändes som om vem som helst skulle ha kunnat komma på det... Parken är härlig! Någon gång ska jag gå runt den lilla sjön.
Ylva

2018-04-16 @ 21:17:58
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ami

Trots att vi bara har några stationer till Louisiana från Helsingör har jag ändå bara åkt förbi...visst är det skamligt! Det ser jättefint ut, så någon gång måste jag nog kliva av där!

Svar: Ja, det måste du! Jag har bara varit där två gånger men tycker att det är underbart så det blir flera gånger.
Ylva

Postat av: World by Tina

Louisiana är en av mina absoluta favoritkonstmuseum - och jag besöker alltid konstmuseum när jag är på resande fot. Konst (och resa) är livet. Perfekt kombo!

Svar: Visst finns det många fina muséer! Jag ångrar att jag inte gick in på Vinterpalatset när jag var i St Petersburg. Jag tyckte att det var för dyrt och gick bara på toa där.
Ylva

2018-04-18 @ 11:38:07
URL: http://worldbytina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0