Stressad

Jag stressar upp mig över saker som egentligen är kul, så det är skönt att jag inte har några riktiga problem. Nu planerar jag en teaterresa till Växjö imorgon, Köpenhamnsresa i helgen och sedan valborgsfirande i stugan.
 
Eftersom jag vet att maken kommer att reda upp sista april behöver jag inte oroa mig, men det är besvärligt när vi inte vet hur många som kommer. Maken säger att det bara är att dyka upp, men det är det ju inte när de flesta bor minst två mil från festen! Jag vill såklart att alla ska bli mätta och ha kul och ska traditionsenligt göra en jättechiligryta och Papa Dee-sallad (ett recept som Papa Dee hade i en tidning för kanske tio år sedan).
 
Är det bara jag som hallucinerar? Jag ser en kanin här. Google maps föreslog att jag skulle lägga till platsen Garvaren bio, men detta är snarare parkeringen mellan Burger King och Lidl. (Jag kanske mellanlandade och åt nuggets före massagen idag.)

Kommentarer
Postat av: Znogge

Du kan vara helt lugn för jag så också direkt en kanin :D

Även om man lagar rikligt med mat så är det ändå bra att veta hur många som kommer. För min del är det en självklarhet!

Svar: Tack, vad skönt! Visst svarar man väl om man blir bortbjuden? Det är samma visa varje år och jag tycker att det är så dåligt.
Ylva

2018-04-24 @ 21:29:20
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ami

Jag ser också den där kaninen :D
Men jag vill också veta hur många som kommer, så jag vet hur mycket mat jag ska laga.

Svar: Nu är det några som svarat när jag tjatat och de ska ta med sig barn som vi inte bjudit. Ja, ja, de åker nog hem tidigt...
Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0