Från Råshult

Vi blev besvikna förra veckan, jag och väninnan som tänkt gå på guidad visning på Linnés Råshult och så var den inställd utan att vi fick veta varför. Jag mejlade och skrev att de måste sköta hemsidan bättre och att det även stått i tidningen att det skulle vara visning den dagen samt att de bör se över markeringarna på promenadstigarna där vi tappade bort oss flera gånger. 
 
Jag fick ett trevligt svar att de haft sjukdomar och att hemsidan krånglat och idag kom det ett brev med många frimärken. 
 
Vad fint med ett guldpaket!
 
Jag fick en jättefin handduk som kompensation! Ibland lönar det sig att klaga. Nu kan jag verkligen rekommendera Råshult som utlfyktsmål och vill åka dit igen på den där guidade turen. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Men vilken jättefin kompensation! Man blir verkligen glad när dom bryr sig och visar sin välvilja på det sättet. Hoppas att ni kommer dit på turen och att den faktiskt blir av då :-)

Svar: Det får nog bli nästa sommar, för nu har danskarna åkt hem från sin långa tid här och även fast de kommer hit varje helg brukar de mest vilja vara i sin stuga då.
Ylva

2018-08-10 @ 10:39:21
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0