Lördagslunch

Idag lunchade jag på fina Gästgivaregården med min före detta kollega. 
 
Förväntansfull lunchgäst!
 
Jag åt timjan- och enbärsbräserad gödkalvstek serverad med klassisk gräddsås, dillkokt sensommarpotatis samt smörsvängda trädgårdsprimörer, honungsrostad knippemorot, inlagd pressgurka och svart vinbärsgelé! (Ja, jag ska sluta äta ute, men det här var planerat sedan länge.)
 
Panschiskollegan åt smörhalstrad gösfilé smaksatt med citron och hackad dill toppad med vinsauterade västkusträkor, strimlad fänkål och rödlök samt brynt smör, puré av potatis och palsternacka, färskriven pepparrot och rostad lime! Mycket gott och trevligt!

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Gott! (Minus moroten ;-) )
Vilken söt och rolig klänning du har! Gillar den skarpt :-)

Svar: Jag gillar inte fänkål, palsternacka eller pepparrot men hade nog tyckt om gösen ändå för de är duktiga på att laga god mat även av otäcka råvaror... Favoritklänningen kommer från Me & I, ett märke som gör barnkläder även i vuxenstorlek. Det finns ju jättemycket fina kläder för barn och jag tycker det är synd att det inte är lika lätt att få tag i skojiga mönster i XL.
Ylva

2018-08-26 @ 09:59:23
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Så gott det såg ut! Håller med Ama om din klänning :D

Svar: Allt är alltid vällagat där. Klänningen är en favorit som jag haft i många år nu, det är kul att den fortfarande passar. :-)
Ylva

2018-08-26 @ 12:39:43
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ami

Det såg väldigt gott ut! Och jag håller också med om att klänningen är söt :)

Svar: Tack, jag älskar min segaråttklänning! Det brukar komma glada kommentarer när jag har den. :-)
Ylva

2018-08-27 @ 12:20:46
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Anonym

timjan- och enbärsbräserad gödkalvstek serverad med klassisk gräddsås, dillkokt sensommarpotatis samt smörsvängda trädgårdsprimörer, honungsrostad knippemorot, inlagd pressgurka och svart vinbärsgelé.

Låter väldigt smarrigt :)Hade jag serverat detta hade jag sagt att det blir kött o potatis med sås och grönsaker. Det lät mycket godare som det stod i menyn dock :)

Svar: Anonym? Det var ju kött och potatis, men visst låter det godare även fast menyn är en hel uppsats. :-) Förut var jag lite skeptisk till att de ska komplicera allt, men nu vet jag att nästan allt de lagar är gott!
Ylva

2018-08-27 @ 13:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0