Lördagslunch
Idag lunchade jag på fina Gästgivaregården med min före detta kollega.
Förväntansfull lunchgäst!
Jag åt timjan- och enbärsbräserad gödkalvstek serverad med klassisk gräddsås, dillkokt sensommarpotatis samt smörsvängda trädgårdsprimörer, honungsrostad knippemorot, inlagd pressgurka och svart vinbärsgelé! (Ja, jag ska sluta äta ute, men det här var planerat sedan länge.)
Panschiskollegan åt smörhalstrad gösfilé smaksatt med citron och hackad dill toppad med vinsauterade västkusträkor, strimlad fänkål och rödlök samt brynt smör, puré av potatis och palsternacka, färskriven pepparrot och rostad lime! Mycket gott och trevligt!
Kommentarer
Postat av: Ama de casa
Gott! (Minus moroten ;-) )
Vilken söt och rolig klänning du har! Gillar den skarpt :-)
Svar:
Ylva
Postat av: Znogge
Så gott det såg ut! Håller med Ama om din klänning :D
Svar:
Ylva
Postat av: Ami
Det såg väldigt gott ut! Och jag håller också med om att klänningen är söt :)
Svar:
Ylva
Postat av: Anonym
timjan- och enbärsbräserad gödkalvstek serverad med klassisk gräddsås, dillkokt sensommarpotatis samt smörsvängda trädgårdsprimörer, honungsrostad knippemorot, inlagd pressgurka och svart vinbärsgelé.
Låter väldigt smarrigt :)Hade jag serverat detta hade jag sagt att det blir kött o potatis med sås och grönsaker. Det lät mycket godare som det stod i menyn dock :)
Svar:
Ylva
Trackback