Souvas

Igår började Ljungbydagarna och jag gick ut och kollade upp vad de har på matkulturella torget. 
 
Det blev souvas, renkött, som jag alltid äter någon gång på festivalen men denna tyckte jag var lite bränd tyvärr. 
 
Jag tittade lite på Kulturskolans uppträdande men gick hem innan gästartisten Lisa Ajax dök upp, för jag skulle riva ned tapet i köket vi renoverar hemma. Ungdomarna är duktiga och det är mäktigt när de är många på scen samtidigt!

Kommentarer
Postat av: Ami

Så synd att maten var bränd!

Svar: Ja, det var trist. Det brukar vara jättegott annars!
Ylva

2018-08-15 @ 10:13:16
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Trist att maten var bränd. Du skulle ha klagat och bett att få ny! (Vilket inte jag hade gjort, men det är lätt att råda andra... ;-) )

Svar: På restaurang skickar jag ut kött som inte är blodigt, men här hade det inte hjälpt att be om en ny. Allt kött i den enorma woken såg likadant ut...
Ylva

2018-08-15 @ 10:14:50
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena%20i%20Wales

Har ätit souvas på julmarknad på Liseberg. Tyckte det var jättegott.
Ha trevliga Ljungbydagar!

Svar: Det brukar vara gott! Tack, det ska jag.
Ylva

2018-08-15 @ 10:54:09
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0