Nobeldagen och fårpynt

Lite tråkig Nobeldag detta, när vi varken har litteraturpriset eller Novellpriset att dela ut. Vi hade ingen novelltävling på skolan av olika anledningar, men jag hoppas att vi skärper till oss och kör igen nästa år, liksom Svenska akademien. De kan gott byta ut allihopa, förresten!
 
Jag har fått användning för våra lappfår (Vad heter det? Memoholder?) . På den ena lappen står det "öppna inte" för att man inte ska öppna diskmaskinen innan den kört färdigt, och på den andra står det "till stugan" för att glasen ska tillbaka dit efter köksfesten, eftersom det oftast är i stugan vi har våra fester. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Ordning och reda, pengar på fredag! Jag öppnar ofta diskmaskinen innan hela torkprogrammet är klart men så har jag inga får som hindrar mig ;-)

Svar: Vår maskin öppnar sig själv när den är klar. Den är bakom en skåplucka så man ser inte om den är igång, förutom att det lyser ned på golvet.
Ylva

2018-12-10 @ 17:39:03
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Vilka söta små lappfår! :-)

Jag tycker dom kan skrota den där märkliga och märkvärdiga akademien med sina hemlighetsmakerier och konstigheter. Litteraturpriset kan en "helt vanlig" kommitté välja ut.
Akademien är förlegad och verkar stå över alla lagar och förordningar som faktiskt finns i Sverige.

Svar: Det är absolut en bättre idé att låta någon annan eller åtminstone ny grupp välja ut Nobelpristagarna i litteratur.
Ylva

2018-12-11 @ 08:54:36
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0