Öppettider och skyltar

Jag unnar absolut Hedemoras affärer och restauranger att ha stängt några dagar kring jul, men idag skulle jag ut och äta med en kompis så jag gick runt och tittade vad som var öppet eftersom hemsidorna är värdelösa. Jag har googlat mängder med företag som haft förklaringen "Den helige Staffans dag kan påverka dessa öppettider". Ska jag behöva lära mig en ny beteckning nu, jag som har fullt upp med att hålla ordning på annandagen? 
 
Jag är nyfiken på Aurora, men det var stängt och jag är osäker på öppettiderna på vardagar. 
 
Kings Arms var stängt och hade fruktansvärt fula tavlor utanför.
 
Modette startade sin mellandagsrea den 17 december!
 
Wahlman, stans mysigaste fik, var tyvärr stängt men hade ordentlig information. 
 
Vi kände inte för pizza men vore jag här en onsdag skulle jag vilja gå på tacobuffé. Eftersom tacos brukar vara dyrt har jag aldrig köpt det, men 59 kr är ju ett fantastiskt pris!
 
Utanför Hemköp har de en fin elbilsladdare, en av de första i Sverige tror jag för jag har sett den på TV. 
 
Broken Heart var ett av mina förslag men det har brunnit ned! Det finns lägenheter till salu i fastigheten, undrar om de är billiga nu... 
 
Vi hamnade på den trevliga restaurangen En & en halv och hängde på låset när de öppnade klockan 14. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Oj vad mycket som var stängt! Konstigt med tanke på alla människor som rände runt där på dina bilder och sökte nånstans att gå... ;-)

Dåligt när hemsidorna inte är uppdaterade så man vet vad som gäller. Råkade ju ut för det själv förra veckan när bussarna inte hade läst på hemsidan vilken tid dom faktiskt skulle gå... ;-)

"Varje onsdagar"? Fin svenska där :-)

Tur att ni hittade ett ställe som öppnade sina dörrar för er till slut i alla fall :-D

Svar: Det är bedrövligt att inte företag kan skriva ut på nätet när de har öppet och vad som faktiskt gäller på helgdagar! Här bytte de busstider den 8 december så jag fick vänta med att se om jag skulle kunna ta mig hela vägen hem idag. Det kunde jag! Jag tog en buss hem från Alvesta. Det stod mycket lustigt på tacoskylten, jag undrar om de haft stora problem med folk som gått efter sommartid... :-)
Ylva

2018-12-27 @ 10:20:27
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0