Gummifabriken

Jag och väninnan har tillbringat en stor del av helgen på Gummifabriken i Värnamo. Igår åkte vi till hennes särbo (som inte var hemma) och installerade oss i hans lägenhet. 
 
Om man som jag heter Rosen vill man prova pizzan Rosen. Med oxfilé, bea, vitlök och ägg låter det faktiskt som att de har tänkt på mig! Väninnan var glad att de hade glutenfria bottnar. 
 
Efter pizzerian gick vi på Harrys för att "ta en drink". 
 
Vi gick på invigning av Värnamo Blues- och rockklubb i en ny lokal på Gummifabriken för att Tom & The Backstabbers spelade där. Vi gillar inte blues egentligen men har sett bandet några gånger och de är bra live. Nu hade de bytt klädstil från jeans till kostym. Det var stiligt förutom att sångarens byxor sprack! 
 
Idag gick vi på litteraturfestivalen Smålit.
 
Vi hamnade i livesalen (samma lokal som bluesklubben hyr) och lyssnade på Sara Bergmark Elfgren, vars bok Norra Latin jag nyss läste, i ett samtal med journalisten Maria Friedner. 
 
På väg hem stannade vi på Rusta där jag köpte kuddar, tre för två, som kanske kommer att flyttas runt mellan denna soffa och den nya i gästrummet innan jag bestämt hur vi ska ha det. Bra helg, detta!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken trevlig och bra helg på alla vis. Pizza kan inte bli annat än rätt :D

Svar: Jo, ibland får man en äcklig pizza men det brukar ju bli bra om man får välja sort själv. :-)
Ylva

2018-02-04 @ 21:04:44
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Åh vilken smarrig pizza! Dom hade en oxfilé-bea-pizza på en pizzeria i Sollentuna som var halvinbakad (pizzan, alltså, inte pizzerian ;-) ). Huuur god som helst!

Å Rusta också... Inte underligt att du var nöjd med helgen! :-)

Ha en bra start på veckan!

Svar: Oxfilé och bea är en väldigt god kombination. Ägg är jag inte van vid på pizza, men det funkar. Hehe, ja, Rusta är alltid kul! :-)
Ylva

2018-02-05 @ 10:32:00
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Låter som en trevlig helg :)

Kul med lite nytt i hemiredningen ibland. Nu kan ni ha kuddkrig om ni vill också :)

Svar: Ja, lite kuddkrig skulle inte skada. Jag glömde bort att jag köpte en kudde på Dollarstore i Hedemora, som ska fraktas hit också. Tur att vi har en stor soffa i stugan också. :-)
Ylva

2018-02-05 @ 15:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0