Vardag

Så här ser en vanlig vardag ut för mig, när jag inte har något inbokat. 
 
8.55-10 Vaknar, kliver upp, klär på mig och äter frukost. 
 
Alltid två mackor med leverpastej och gurka och en kopp med tre fjärdedelar te och en fjärdedel mjölk. Ovanför ligger några tabletter som jag tänkte inte skulle synas... Det är omega3, vitamin D och något jag glömt vad de heter. Sedan cyklar jag tre km till jobbet. 
 
10-15. Jobbar på Sunnerbogymnasiets bibliotek.
Idag stod det en polisbil utanför skolan. Troligen för att det varit datorstöld i ett klassrum. 
 
15-19 På vägen hem handlar jag ofta på Maxi. När jag kommer hem äter jag samma sak som till frukost. Jag ligger i soffan och smälter maten, läser post och någon bok. 
 
Jag tar en rask promenad i 45 minuter runt området. 
 
Det är fint att det ligger en ladugård i ett bostadsområde, även fast den står tom. När jag kommer hem tar jag en dusch, lägger mig i soffan igen och läser en bok. 
 
Just nu håller jag på med detta recensionsexemplar som är en ungdomsbok om en hockeykille och en hästtjej. 
 
19-22.30 Jag diskar, lagar mat och så äter vi middag klockan åtta när maken kommer hem från stugan. Sedan tittar han på TV och jag sitter bredvid med datorn i en timme ungefär och kollar bloggar, mail och Facebook. Ibland går jag och lägger mig tidigt för att hinna läsa ännu mer och halv elva brukar vi släcka lamporna och försöka sova, men jag är inne i en period när det är svårt att somna. Oklart varför. 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Skönt med invanda rutiner under vardagarna tycker jag. Däremot är det irriterande när sömnen inte är som den ska. Hoppas det blir bättre i natt.

Svar: Jag är en vane- och planeringsmänniska och jämfört med de flesta har jag mycket tid. Det låter som dålig planering för dig att ha NP och föräldramöte samma vecka. :-(
Ylva

2018-02-08 @ 21:16:25
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag läste lite fel där och fick det första till 9.55-10 och tyckte att man i alla fall inte kunde anklaga dig för att vara en slow-starter :-D

Ha en fin fredag!

Svar: Jag är ganska snabb på morgonen men inte sååå extrem...
Ylva

2018-02-09 @ 09:45:06
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Skönt med rutiner! Men jag såg inte att det var tabletter på bordet. Trodde det var örhängen som du skulle ta på dig när du ätit frukost :)

Svar: Haha, ja, omega3 ser ut som bärnsten!
Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0