Kopiator

Idag har vi fått en ny kopiator/skrivare installerad på bibblan.
 
Jag har fått en blipp som ser ut som ett plektrum så jag slipper logga in med mailadress som eleverna får göra. Å andra sidan har jag hållit på hela dagen och visat hur den fungerar. Det är ironiskt att jag som är så oteknisk ska jobba med sådana här saker, men jag fattade en hel del små saker med den. 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Vi har också en sådan tagg till kopieringsmaskinerna men våra fungerar även som nycklar till alla dörrar. Elevernas bibliotekskort fungerar som tagg åt dem vilket är praktiskt. Har de glömt kortet får de logga in med sin e-postadress.

Svar: Vad smart att ha taggen som nyckel. Jag satte min tagg på nyckelbandet som jag har runt halsen, så tappar jag inte bort den. Och lånekort med tagg var också smart. Sharpmännen som installerade sa att man kan logga in med mobil eller bankkort också men det tror jag inte att vi ska för då kommer folk att glömma saker i det rummet...
Ylva

2018-01-25 @ 20:31:50
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Sådär komplicerat var det inte när jag gick i skolan - då hade vi en stencileringsapparat. Haha! :-D

Men du skulle se den "kopiatorn" som dom hade på Sydsvenska Dagbladet i Malmö. Jösses. Den kunde typ binda böcker... Att bara ta en kopia var en hel vetenskap. Jag fick alltid tillkalla hjälp :-D

Svar: När jag var liten plockade mamma och pappa med sig stencilpapper hem från jobbet och man fick nästan lila kopior... Maken jobbar en del med skrivare (höghastighetsprinters) och jag får en del oönskad information. :-)
Ylva

2018-01-26 @ 10:13:09
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0