Quiz-SM

Igår var jag och vännerna i Värnamo på deltävling i Sverigequiz, de kör samma frågor på alla Harrys och så kan man vinna plats till SM i Jönköping. Vilket vi inte kommer att göra, men det är trevligt att gå ut och äta gott och tävla i kluriga musikfrågor. 
 
Skogssvamppasta, gott men för liten portion. 
 
Ännu mer för liten och jättegod knäckig äppelpaj och lingondaiquri, som var god men lite väl syrlig. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Att det är viktigare "att deltaga än att vinna" vet väl alla ;-) Vi var på ett quiz på en pub i Dublin och vilken stämning! Vi vann inte heller men kul var det :D

Svar: Åh, quiz i Dublin måste ju vara fantastiskt! Jag och två kompisar hade kul på pubarna när vi åkte häst och vagn på Irland -92. :-)
Ylva

2018-01-19 @ 18:02:58
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Pastan såg gudomligt god ut! :-)

Jag gillar Quiz! Vi var ofta med på såna på kryssningarna (fast inte just musik-quiz), men helt utom tävlan. Lite svårt när det var på engelska och med många frågor om dom världsdelar man inte har största kollen på. När det kom till frågor om exempelvis norden, då fick man typ alltid alternativ att välja mellan. Fusk! Det var ju dom som var lättast :-D

Svar: Jo, de där quizzen har jag hört talas om. Mamma och pappa är väldigt allmänbildade och deras lag vann flera gånger på jordenruntkryssningen. De har tex en ganska ful plakett från rederiet Costas som ståtar på TV-bänken. :-)
Ylva

2018-01-20 @ 10:20:57
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Vilken kul kväll! Och det spelar ingen roll om man inte vinner. Bara man är med och har roligt :)

Svar: Några blev irriterade när vi missade frågor men jag tyckte bara att det var kul!
Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0