Filmtips

Nu har det slagit över helt och när jag inte orkar vara ute i det fina vädret tittar jag på film. När vi körde Runkebio i Runkarp såg vi Blues Brothers och dagen efter tittade vi på Life of Brian av bara farten. 
 
Min nya profilbild på Facebook är så kul så jag tar den i repris. 
 
Ibland åker vi in till stan från stugan för att duscha, se om huset lite och proviantera. Jag passade också på att gå på riktig bio och se Mamma Mia, som nyss hade premiär. Jag tyckte mycket om den och skrattade och grät. Sedan tycker jag kanske inte att Pierce Brosnan ska sjunga, men det är väldigt mycket bra musik om man gillar ABBA.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vi funderar på att se Mamma Mia i veckan. Yngsta dottern såg den i går och tyckte den var sorgligare än vad hon trodde den skulle vara. Men sammanfattningsvis tyckte hon den var bra!

Svar: Ja, jag grät som sagt en hel del och ändå är det en feelgood. Jag retade mig lite på att jag tycker att den unga tjejen är jättesöt men träffade töntiga halvfula killar bara...
Ylva

2018-07-23 @ 21:50:51
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Jag vill också se den filmen! Men det lär dröja innan det händer. Nuförtiden är det nät-koll på filmer, och det brukar kunna dröja innan dom dyker upp där. Har många filmer som ligger på lager som jag vill se när dom dyker upp. Borg, Ted, mfl. Tyvärr brukar dom dyka upp så sent så jag glömmer bort att dom finns.

Anders gillar inte alls musikalfilmer, så att titta på såna med honom är helt värdo. Jag HÖR hur han suckar även fast han är knäpptyst... :-)

Svar: Jag går sällan på bio med maken för han gillar action och jag mest drama. Musikal ska jag absolut inte dra med honom på och på torsdag slipper han Korröfestivalen som är fiolbaserad. :-)
Ylva

2018-07-24 @ 08:31:28
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Jag älskar också Mamma Mia :)

Svar: Då ska du se del två! Jag trodde att de gjorde slut på alla kända låtar i den första filmen men det finns ju massor av bra ABBA-låtar.
Ylva

2018-07-24 @ 10:35:39
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så mysigt det låter, och fin bild :).
Jag skulle gärna vilja se den filmen. Gillade första och i februari var jag på Mama Mia the party på Tyrrol i STHLM och det var verkligen så värt besöket :)

Svar: Åh, The party verkar härligt! Jag vill även gå på Abba-museet i Stockholm.
Ylva

2018-07-24 @ 11:37:28
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Gunillan

Den där bilden är ju görhäftig :)

Ja, jag vill också se mamma mia, men, det får bli, typ, i höst :)

Svar: Det är kul när vi får premiärer på filmer här! Visst är det en kul bild. :-)
Ylva

2018-07-24 @ 14:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0