Drömrundan

Jag hade funderingar på att åka och hälsa på min nya kollega, som bor utanför Vislanda, och åka med henne på Drömrundan idag.
 
http://www.drömrundan.se/start.html
 
Om det inte var för varmt, men det var det ju. En annan idé vi har är att jag ska få komma till hennes systers gårdscafé Krulliga hästen och det måste jag göra någon gång för det låter så mysigt!
 
http://www.krulligahasten.se/
 
Först låg jag på bryggan och i dammen och på eftermiddagen åkte vi ut på Bolmen.
 
Vi gick i land på en fin ö som har små klippor, så att det känns som i skärgården nästan. Här badade vi och det var lite spännande för stenarna var hala, så vi låg på mage och krälade oss ut för att inte halka.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Både "Drömrundan" och "Krulliga hästen" lät som två väldigt trevliga alternativ. Du får passa på att besöka dem när det är lite svalare. Hur som helst så lät det trevligt med både dammen och en båttur på Bolmen.

Svar: Jag ställer in ovanligt många aktiviteter i denna varma sommartid, men snart är jag nog igång med mina kulturäventyr igen.
Ylva

2018-06-09 @ 22:40:45
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Den som spar den har aktiviteter kvar - båda grejerna lät himla trevliga :-)

Men det blev ju en fantastisk dag i alla fall! Tråkigt bara när det är sådär läskigt halkigt... Fast det löste ni ju på ett smidigt sätt ;-)

Svar: Jag får vänta ett år på nästa runda, men Krulliga hästen ska jag försöka ta mig till snart. Som tur var så var vi ensamma på den ön så jag kunde helt ovärdigt nakenglida omkring på stenarna. :-)
Ylva

2018-06-10 @ 09:02:09
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0