Utspring

Idag var det studentutspring hos oss, med jordens sämsta tajming! Det har knappt regnat på en månad men under utspringet spöregnade det! Jag tänker på texten till låten Ironic med Alanis Morissette: "I´ts like rain on your wedding day".
 
 
Eleverna verkade oberörda och showade loss som planerat.
 
 
Det är stor skillnad mot när jag tog studenten och jag skulle ha dött om min klass bestämt sig för att dansa (eftersom jag aldrig gör likadant som de som kan dansa i takt...) så det var utmärkt för mig att vi bara traskade ut genom skolans portar. Vi sjöng studentsången ganska tyst och sedan skrek en kille spontant "assa brassa mandelmassa" och sedan gick vi till uppvaktande släkt.
Den här klassen slängde av sig sina kiltar och dansade, ett oväntat och kul inslag!
 
Här tänkte jag på en annan sångtext; "Och vi sprang i ett regn av guld..." i Julia med Mauro Scocco. Jag vet fortfarande inte vad det betyder, men tycker att det är vackert.
 
Lycka till, alla studenter!

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken härlig och festlig yra! Studentutsläpp är alltid lika roliga :D

Svar: Ja, jag blir alldeles rörd av alla glada studenter! :-)
Ylva

2018-06-13 @ 21:22:06
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Men vilken taskig tajming... Kul att dom inte verkade bry sig så mycket utan hade roligt ändå i regnet :-)

När jag tog studenten var det helt ute med studentfirande, så inte minsta lilla mössa fanns i sikte. Det var precis som vilken skolavslutning som helst... Lite trist så här i efterhand.

Svar: Jag tyckte att det var kul att ta studenten, men nu har det blivit väldigt dyrt med alla kläder och allt som ska fixas. Det borde vara lite mera val. Och tjejernas klänningar blir kortare och kortare... :-)
Ylva

2018-06-14 @ 09:53:39
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0