Invigningar

Idag har jag varit på två invigningar! 
 
Kevin Klein från Idol invigde Svenska filmdagarna i Ljungby. (Dålig skärpa pga smygfotande. Det är förbjudet att fotografera inne i biosalongen, men det gäller nog bara när det är bio låtsas jag.) Jag tyckte inte att han var så bra i Idol, men nu gjorde han det bästa av den jättekonstiga situationen att sjunga några låtar inför en minimal publik som gratisminglade innan filmvisningarna började.
 
Sautdesign är en inredningsaffär som ägs av ett par som tillverkar ljus och metallprydnader och idag öppnade de en liten butik i sitt garage. Det ska komma en webshop snart också. Jättekul när folk tar sådana här initiativ! 
 
Jag köpte inget på Sautdesign men i närheten ligger Netto och där handlade jag. Det är behovsprövat och vi kan ha hönsservetter året runt, samt ge bort äggljus. 
 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Trevligt med mingel - duktigt att tjuvfota också :-D

Gillar servetterna! Himla fina :-)

Svar: Tyvärr är servetterna såna där blanka som inte suger upp särskilt bra men det kan inte hjälpas, jag skulle ha dem!
Ylva

2018-03-18 @ 17:14:56
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunillan

Jag funderade först på färgen på äggen, men ser ju och läser att det är ljus :) :)

Svar: Vi hoppades att vår spräckliga tupp skulle fixa gröna ägg, men det gör han inte. Eller så är det hönorna som är programmerade på bruna. Jag fattar inte riktigt för vi har en vit höna som också lägger bruna ägg.
Ylva

2018-03-19 @ 09:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0