Kulturskolan

Musikskolan har bytt namn till Kulturskolan här och har breddat utbudet med dans, teater och muntligt berättande. Det tycker jag är trevligt och det ska bli spännande att få se när eleverna visar upp sig.
 
Bilden är från april men de håller fortfarande på och gräver i hela stan. Kulturskolan ligger i en länga med gamla fina hus som bland annat varit badhus.
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Även här har musikskolan bytt namn till Kulturskolan. Numera är det mycket fokus på musikalgrupper vilket verkar intressera barn och ungdomar men än att spela ett instrument. Gäller att följa med sin tid. Här har Kulturskolan fått en ny konsertsal vilket också var på tiden.

Svar: Jag vet inte, men då kanske det är så att Kulturskolor ploppar upp på flera ställen och det är kul om det finns mera att välja på. Jag känner en kille som går musikalinriktning på Balettakademin i Göteborg och har fått sommarjobb på ett kryssningsfartyg.
Ylva

2018-05-23 @ 21:25:07
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Gunilla

Det är ett bättre sammanfattande namn på verksamheten tycker jag :)

Kul när gamla byggnader bevaras och får nytt liv

Svar: Ja, nu när det är mer än musik passar det bättre med kultur. Jag googlade och det är många skolor som bytt namn. De kan hålla på med allt möjligt.
Ylva

2018-05-24 @ 09:11:53
URL: http://www.gugge67.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Vad roligt att dom breddar sig på det viset :-)

Hoppas dom blir klara med utgrävningarna snart, trist när det är gropar och arbeten som pågår hela tiden. Här är det likadant och tyvärr verkar dom inte samarbeta överhuvudtaget. Så snart en gata har lagts igen kommer nån annan och gräver upp den för att stoppa ned nåt annat...

Svar: Det är nästan lika illa i Sverige. Jag tycker att de gräver upp alla städer... Här hade de precis asfalterat ungefär en mil banvall när de grävde upp den igen för att de ska dra fjärrvärme, det borde ju inte komma som någon överraskning!
Ylva

2018-05-24 @ 10:04:29
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0