Föreläsningar

Denna vecka har varit fylld av föreläsningar för min del. I måndags var det studiedag och en man från Inläsningstjänst berättade för personalen om vår nya kommunlicens som innebär att alla elever får tillgång till inlästa läromedel.
https://www.inlasningstjanst.se/
 
På tisdagen var jag på kommunens medarbetardag och en föreläsning med Ylva Källman som utgick från Mumintrollen! 
 
Foto: Tomas Andersson 
 
Här fick publiken använda sina mobiler i en omröstning. Det är ett bra sätt att vara delaktig, men jag tyckte inte om att hon frågar publiken så mycket. I och för sig är det frivilligt att räcka upp handen, men det var väldigt många frågor som skulle diskuteras. 
http://www.kommunimera.se/
 
Igår var jag på en föreläsning, också för skolpersonalen, med Charbel Gabro om integration. Han anses vara en av Sveriges bästa föreläsare just nu och ja, han var riktigt bra MEN han tog upp några ur publiken som han valde ut själv. Jag slapp men får fullständig panik av sådant! Jag tycker att man tryggt ska kunna gå på en föreläsning utan att riskera att behöva prata eller stå på scen! De allra flesta människor vill ju inte alls det så då får de väl plocka upp människor som tycker om att höras/synas!
http://www.charbelgabro.se/
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Usch och fy för att bli upplockad på scenen så. Jag hade vänligt men bestämt vägrat oavsett vad föreläsaren eller andra tyckt.

Svar: Jag kan protestera ovänligt och bestämt om det är så... Sadistisk idé att tvinga folk!
Ylva

2018-09-28 @ 17:53:22
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Jag funderade just på hur länge sen det måste ha varit som jag var på en föreläsning, men kom på att jag har varit på en hel del på dom senaste åren. På kryssningarna är det många intressanta om dom resmål man kommer att komma till.

Men att bli upplockad på scenen... Fy tusan! När det är komiker eller trollkarlar eller sånt då brukar jag se till att sätta mig låååångt bak! :-D

Ja, ja. Jag vet att komiker eller trollkarlar inte direkt föreläser, men det är otäckt att bli upplockad på scen i alla fall! Fast en gång ville jag. Det var när David Copperfield hade ett uppträdande i Las Vegas och man skulle - med tystnadsplikt! - ingå i ett trollerinummer. Jag hade sååå gärna velat veta hur fasen det gick till!

Svar: Jag vet en kille här i stan som jobbat ihop med Joe Labero (som är från Alvesta fyra mil härifrån) så jag skulle kanske kunna lyckas få gå upp på scen med honom, men det vill jag inte... Det är något skumt med blogg.se nu, när jag skulle logga in stod det irene none i stället för Yfronten.
Ylva

2018-09-28 @ 19:01:49
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Han måste nog ha sett på mig att jag skulle ha haft skitsvårt att hålla tyst - har man en blogg så har man :-D

2018-09-28 @ 19:03:53
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Hmmm... När jag skickade förra kommentaren så stod det i rutan till vänster "Skicka signerat som Linda?" och nu undrar den om jag vill skicka som Jessica...
Jag vill nog helst vara mig själv :-D

2018-09-28 @ 19:05:42
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Nu ska Ama sluta att SpAm(m)a ;-)

2018-09-28 @ 19:06:56
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Jag skulle aldrig gå upp på en scen om jag inte ville :(

Svar: Nej, och det ska man inte behöva! Huuuu!
Ylva

2018-09-29 @ 17:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0