John Lundvik och Kulturskolan

Igår startade Ljungbydagarna och jag var ute och (åt gyrostallrik) tittade på prisutdelning av kommunens pris för kultur, idrott och byggnadsvård. 
 
Det var kul för jag känner eller känner till de flesta. Berättarnätet Kronoberg fick pris och de har gjort sig kända ute i världen med Sagomuséet och fått en Unescoutmärkelse, det är jättestort! 
 
John Lundvik gästade Kulturskolan i en härlig konsert! Han är från Växjö, eller familjen flyttade dit från London när han var sex år, och vi är stolta över honom sex mil därifrån också!
 
Han verkade genuint glad över att uppträda med våra duktiga ungdomar och sjöng duetten When you tell the world you´re mine med en talangfull tjej som är dotter till ett par kompisar till oss. Det var fantastiskt! Det blir mäktigt med så många i orkestern, samt kör och dansare. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilket trevligt arrangemang! Kan tänka mig att det var mäktigt.

Svar: Det är en trevlig tradition! Artisterna brukar gilla konceptet också, för det är inte så ofta de får spela med en så stor orkester. När de blandar eleverna med lärare och före detta elever är det väldigt proffsigt!
Ylva

2019-08-13 @ 22:46:58
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag tycker att John Lundvik verkar väldigt sympatisk (fast jag har varken träffat eller sett honom irl).
Kul att han sjöng duett med kompisarnas dotter! Söt tjej också :-)

Svar: Han känns väldigt äkta och sympatisk och har ett fantastiskt charmigt leende! Ja, Elina är söt och har en stor röst i sin lilla kropp!
Ylva

2019-08-14 @ 10:48:30
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0