Ljungbydagarna

Nu har jag nog gått färdigt på Ljungbydagarna, min göteborgsvän som bjöd hit sig själv har åkt hem och jag somnade i soffan ett par timmar. Det har varit en härlig vecka, med massor av roliga punkter! Här är vad vi gjorde igår.
 
Vi gick och hejade på maken som körde lådbil för Sysmec. När vi hade gått därifrån blev det dramatik och han prejade en annan bil som körde på en unge i publiken och en annan bil körde på en killle som fick åka till sjukhus! De får se över säkerheten där! 
 
Den här backen är ganska brant för lådbilar och Sysmec blev diskade när bromsarna kraschade och maken körde upp på en trottoar för att slippa köra rätt in i en truck!
 
Vi var och tittade på Ljungby-gillar-olika-festivalen som är som pride, fint!
 
Det är tradition på Ljungbydagarnas fredag med irländsk afton med Tullamore lads. 
 
Väninnan trodde att jag skulle ta selfie så då gjorde jag det. 
 
Maken fick också lust att vara i blickfånget. 
 
Det var när vi var på disco i Stora tältet inatt. 
 
Om ni vill se vad jag ätit i veckan kan ni kolla min frossarsida på Facebook här: https://www.facebook.com/yfronten/

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Oj vilken dramatik! I och för sig brukar det inte alltför sällan vara olyckor vid rallytävlingar, men att det även gällde lådbilar, det hade jag ingen aning om. Hoppas det gick bra för alla inblandade i slutänden!

Svar: Polisen visste knappt heller att det kan bli lådbilsolyckor så de skrev det som cykelolyckor. Maken hörde något om att lillkillen fick sy några stygn i pannan och den andre hoppas jag att det inte heller blev så allvarligt med.
Ylva

2019-08-18 @ 14:20:39
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Oj, tråkigt med incidenten vid ett övrigt trevligt arrangemang tänker jag. arrangörerna får väl göra ett bättre jobb till nästa år

Det är väl vuxna mäns kvarvarande pojkdröm det där med "lådbil" :)

Svar: Jag tycker också att det hänger på arrangörerna med säkerheten, maken sa att det var svårt att styra bilen... Haha, ja, det är nog ofta en pojkdröm!
Ylva

2019-08-19 @ 09:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0