Nya sängar

Det har varit för mycket förändringar för mig nu! Igår flyttade vi hem från stugan, eller jag gjorde det i alla fall, maken kanske flyttar ut igen om det blir för varma nätter. 
 
Vi har köpt nya sängar, för att maken har ont i ryggen, och sov i dem första gången i natt. Min var för hård så jag ska prova med den gamla bäddmadrassen också. Nu är sängen jättehög, men det får den väl vara om jag sover bättre då. Det retade mig att Jysk bara har medium och hårda sängar. Man ska ju inte ligga för mjukt, men det händer mig nästan aldrig, jag gillar att sjunka ned i mitten fast det tydligen är totalt fel... 
 
 
Idag började jag jobba igen, men det är lugnt ett tag till för skolan börjar inte förrän den 21 augusti. I stället för hängmattan vid stugan kan jag sitta i solstolen på balkongen på kvällarna. Jag har köpt ett örngott med sengångare på Dollarstore, för de är så gulliga. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hoppas att det kommer att fungera med sängarna för det är viktigt att man ligger bra.

Svar: Det mest irriterande är att jag tyckte att den gamla sängen var skön, men de slängde vi för att de var slitna och sunkiga...
Ylva

2019-08-05 @ 21:11:47
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Håller också tummarna för att sängarna blir bra nu när du har fixat till det med bäddmadrassen. Hårda sängar är ett otyg!
Såg att du gillade sengångarkudden så mycket så du la in den dubbelt ;-)

Svar: Det blev bättre! Nu kör jag dubbletter av allt. :-) Jag skulle såklart ha köpt två örngott men hittade bara ett av de här söta i en stor hög med olika.
Ylva

2019-08-06 @ 10:44:07
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunillan

Jag skulle behöva köpa ny säng, men har så svårt att bestämma mig, så jag väntar väl lite till :)

Svar: Mitt råd är att prova ordentligt! Man ska helst byta vart tionde år sägs det, men vi hade haft våra mycket längre.
Ylva

2019-08-06 @ 15:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0