Julafton

Idag tog jag en promenad på stan för att se hur den såg ut. 
 
Jag var besviken över att det inte var någon snö! Här har vi det viktigaste i min ungdom samlat i en bild nästan. Längst till vänster är högstadiet och bredvid fast det inte syns ligger gymnasiet, framför ligger Vasahallen där jag tränade volleyboll och badminton, längst till höger är kyrkan där till exempel min bror gifte sig och längst fram en grusplan där de kommer att ha Dalarocken i sommar. 
 
Min brors familj har varit här och firat jul och nu snöar det, så nu är jag glad igen (och mätt). 
 
Ur dagboken 891224: Erik var rolig och jobbig som vanligt. Han sa att jag var dum hela tiden. Birgitta sa att om man säger till alla att de är dumma så tycker de att man själv är dum. När hon frågade lite senare vad man skulle säga sa han -lite dum. 
 
Erik är min kusin som var tre och ett halvt då och Birgitta är min moster. Jag tycker att det är genialiskt att säga till någon att den är lite dum. 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ama. Jag har glömt bort mitt lösenord på wordpress så jag kan inte kommentera hos dig förrän jag kommer hem igen! :-(

2019-12-24 @ 21:24:48
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Ama de casa

OJ! Det var verkligen mycket du lyckades klämma in i den bilden! Himla tur också att det kom snö så du blev glad igen :-)

Haha! Smart grabb, Erik :-D

sv: Seså! Se nu till att pallra dig hem illa kvickt! ;-) Haha, nejdå. Fortsätt bara att njuta av julen och kanske till och med rulla ihop en snögubbe?

Svar: Ja, treåringen var smart och femtonåringen dum i huvudet! :-) Jag ska se om jag kan hacka mig in på din blogg sedan.
Ylva

2019-12-25 @ 10:53:14
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Tänk så stor skillnad rätt väder kan göra ;-) Här är det lika grått som vanligt men man vänjer sig!

God fortsättning!

Svar: Vänjer sig och vänjer sig, det skulle jag inte säga att jag gjort. Jag tycker fortfarande att snö är det naturliga på vintern. :-)God fortsättning!
Ylva

2019-12-25 @ 13:09:27
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0