Lucia

Det verkar inte som att jag får se något traditionellt luciatåg idag och jag är lite avundsjuk på väninnan i Växjö som ska på Lucia i Domkyrkan. 
 
Dock fick jag en Lucia- och julkonsert med mupparna, skolans musikprofil, och det är ju trevligt! På dagens första konsert satt jag längst bak. Ikväll ska jag på Kajsa Grytt, då får vi se hur publikhavet utvecklar sig.
 
För trettio år sedan var jag på mitt livs konsertupplevelse; Ratata! Jag kommer aldrig mer att bli så exalterad som när jag var femton! Jag är bara förvånad över hur sparsam jag var med utropstecken. 
 
Ur dagboken 891213: Vi stod längst fram och till höger. Mauro var skitsnygg och Johan med. Jag stod och njöt och sjöng med. Eller skrek ska man väl kanske säga. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Du blev i alla fall inte lottlös. Här blev det traditionellt firande.

Svar: Det ser så fint ut med er kyrka på lucia!
Ylva

2019-12-13 @ 16:08:49
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jamen det var väl en alldeles utmärkt kompensation :-)

Haha! Din dagboksanteckning fick mig att tänka på när våra goda vänner Maggan och Jaime var och tittade på Julio Iglesas. Dom är (Jaime "var", tyvärr) stora fans av honom så dom satt långt fram, på nionde raden eller nåt. Jaime sjöng med för fulla muggar ända tills Julio vände sig och pekade på honom och sa: Kan inte du hålla tyst?!!?
Jaime sjöng faktiskt riktigt bra, så jag tycker det var väldigt taskigt ändå.

Svar: Haha! Det är jobbigt att sitta bredvid någon som sjunger med... Nu minns jag inte vilken konsert det var, men öronpropparna behövdes mest för att det kändes som om tjejen bredvid mig skrek rakt in i mitt öra...
Ylva

2019-12-14 @ 10:52:02
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0