Kulturkullan

Vecka 7
 
* Läser: Riktiga Elsie av Elsie Johansson. Jag har läst Anneli Jordahls Att besegra fru J. om Elsie Johansson och det här är Elsies egen bok om sin väg till att bli författare och den är intressant om man gillar hennes böcker.
 
Riktiga Elsie
https://www.adlibris.com/se/bok/riktiga-elsie-9789174296457
 
* Lyssnar på: Honey med Robyn på Tidal. Album från 2018. Robyn låter som hon brukar och jag tycker att det är bra. Jag gillade inte hennes barnsliga röst i början och den superenerverande hiten Do you really want me, men sedan har jag ändrat mig och kan lyssna även på den. 
 
* Veckans klipp: vild uggla som vill bli klappad
https://www.youtube.com/watch?v=LqiyeGKlINQ
 
* Veckans händelse: vinter i Tivoli i Köpenhamn, 1-24 februari. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Det var länge sedan jag läste någon av hennes böcker så jag tror att denna får vara för min del...

Svar: Kommentarerna verkar fortfarande hoppa... Låt bli den boken, det är nog för mycket fakta när du är ute efter romaner, men jag gillar den.
Ylva

2019-02-11 @ 20:52:42
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Söt uggla, men jag undrar jag om den var riktigt frisk...

Svar: Visst ser den lite drogad ut! Ugglor är fina! Dalarnas landskapsdjur är berguven, som vi har hört sitta i kyrktornet i Hedemora och hoa en gång.
Ylva

2019-02-12 @ 10:07:02
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag gillar också ugglor. Har sondmatat en berguv med cocacola en gång ("avkolsyrad" och kroppstempererad). Dan efter var den jättepigg och då försökte jag inte ens fånga den utan den fick små möss som den fick "jaga" själv. (Mössen var döda, inte särskilt svårfångade). Så småningom återfick han friheten, den fina bubo bubo :-D

Svar: Haha! Jag har hört att avslagen coca cola (och långfil) ska vara bra när man behöver ha i sig något efter magsjuka, men visste inte att det funkar på uvar också.
Ylva

2019-02-12 @ 15:44:09
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0