Vinterkläder

Jag är missnöjd med denna vinter som inte är tillräckligt kall. 
 
Min standardklädsel är stickad kjol (jag har fyra i olika färger), tjocka strumpbyxor med långa strumpor i roliga mönster, topp och stickad kofta. Och tofflor hemma. 
 
Det här är några av alla mina tjocka supervarma tröjor, som jag ännu inte har kunnat använda i vinter för att jag är för varm av mig. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vintern är perfekt för min del för jag trivs inte alls i tjocka tröjor utan föredrar en tunn blus :D

Svar: Så varmt har vi det inte på jobbet att jag kan gå i tunna blusar. Nu har ju jag köpt ett par vita jeans som jag vill använda, men de får vänta.
Ylva

2019-01-10 @ 21:21:26
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Fyra färger? Fyra??? Det var väl onödigt när det finns rött? ;-) Haha! Nejdå - himla bra att kunna kombinera med olika färger (har jag hört ;-) ).

Några tjocka tröjor har jag inte längre. Tjocka koftor är grejen. För även om det är kallt i skuggan (och på mornar och kvällar) nu, så blir det varmt i solen och då är det skönt att kunna öppna först, och sen plocka av sig koftan när det blir FÖR varmt :-)

Svar: Haha! Jag har tyvärr inte hittat någon stickad kjol i rätt röd färg. Den på bilden skulle jag kalla tegelröd men den heter krapprot. Det är en sorts lavendel. Jag använder också mest tröjor som man kan öppna utan att dra över huvudet.
Ylva

2019-01-11 @ 10:02:28
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0