Folksamlingar

Tidsinställt inlägg på grund av resa. 
 
Vi är i Båstad och tyvärr är det samma vecka som damernas tennis. Det var inte meningen att vi skulle vara här samtidigt som tennisveckan, men nu värmer vi tydligen upp med damerna inför nästa vecka när Båstad fylls av stockholmare och tennisherrar. 
 
Jag gillar folksamlingar när det är konsert till exempel, men det blir nog knökigt i Båstad när vi ska gå ut och äta, åtta personer. Här är från Hembygdsparken när Kevin Walker uppträdde. 
 
Det var fint och jag satt med vännerna och hade picnic på andra sidan dammen. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag har inget emot mycket folk men ibland kan det bli för bra. Är man åtta personer så gäller det nog att boka bord i god tid misstänker jag.

Svar: Ni får väl stå ut med en del turister på sommaren, tänker jag... Det är priset man får betala om man bor fint!
Ylva

2019-07-11 @ 20:21:37
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Boka bord är inget dåligt tips från Znogge :-)

Här är högsäsongen på väg att peaka och det är folk och bilar precis överallt... Eller ja, inte precis överallt, men på många av dom ställen där vi gillar att gå är det trängsel. Helt klart är vi inte ensamma om att gilla dom ställena :-)

Svar: Jo, de finaste ställena brukar ju vara svåra att få ha ifred. Här i Sverige är vi ännu ganska få, så vi har lyxen att kunna hitta en egen ö i Bolmen till exempel. Det gillar vi bättre än att trängas på stranden vid havet. :-)
Ylva

2019-07-12 @ 10:29:25
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0