Isa och Dotter

Idag har det varit omväxlande väder. Emellanåt var det varmt och då drog jag på mig ett par små jeansshorts. 
 
Sedan grävde jag fram min jeansjacka som jag köpte i London för trettio år sedan. Det vet jag för det var när jag var på språkresa i Hastings -89. Det kanske inte är modernt, men det är vintage. 
 
Jag och väninnan gick på Sommar i parken i Hembygdsparken på kvällen. 
 
Där uppträdde Dotter, som har gjort en låt ihop med Måns Zelmerlöw. 
 
Därefter kom Isa, som också är ganska känd, fast jag hade inte hört talas om henne innan. Tyvärr reste sig många och gick för att det är fotboll, så himla tråkigt! 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tråkigt att många reste sig och gick men är man inte superkänd är det svårt att konkurrera med fotbollen. Dåligt ändå...

Svar: Det borde ju vara många fler än jag som inte bryr sig om fotbollen, men på slutet var det mest pensionärer och funktionshindrade kvar... Hoppas Isa fattade att det var fotbollens fel, för det var inget fel på hennes uppträdande.
Ylva

2019-07-04 @ 10:00:13
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Stackars Isa, kan inte ha varit kul...
Jag är impad att du får på dig din jeansjacka från -89! Dom kläder jag köpte på den tiden var av jättedålig kvalitet för dom krympte i garderoben... ;-)

Svar: Jag är själv imponerad av att jag kommer in i jackan! Det blir ingen vacker syn när jag knäpper den, men som "öppen kavaj" funkar den fint. :-)
Ylva

2019-07-04 @ 10:48:18
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0