Om sociala medier

Jag sprider ut mig själv över internet och ser det som ett slags substitut för att jag inte blev journalist som jag tänkte. Det blir en del samma saker om man följer mig på alla ställen, men jag försöker att lägga ut olika saker så titta gärna in hos mig!
 
Jag finns, förutom här på bloggen,
 
 
på instagram som yfronten
https://www.instagram.com/
 
på Facebook med instagraminlägg som yfronten blogg
https://www.facebook.com/yfronten/
 
på Facebook som yfronten
https://www.facebook.com/yfronten.blogg
 
på bokbloggen med
http://ylvarosen.blogspot.com/
 
på skolbibliotekets Facebook
https://www.facebook.com/sunnerbobib/
 
Min nya sida på Facebook med instagraminläggen håller jag på att lära mig hur den funkar, den är som instagram för företag på något sätt så jag får en massa statistik. En bild har haft 203 visningar fast jag bara har 132 följare på sidan, det är fascinerande att den spridit sig när mina vänner kommenterat. 
 
Här är en bild från en fantastisk rosenträdgård vid Gamla torg där jag var och fikade med en väninna. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Du håller dig framme men varför inte ;-)

Svar: Visst gör jag! Det är mitt stora intresse. Däremot förstår jag inte hur du, som har en massa annat, hinner vara och svara så ofta på din blogg!
Ylva

2019-07-06 @ 21:35:03
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Oj vad du finns överallt! Bra jobbat :-)

Själv finns jag på FB (som du vet) men är sällan där. Bloggen räcker för min del, vill liksom ha lite liv utanför skärmen också :-)

Jag hade också en tanke på att bli journalist, men jag blev först bajsskottare och sen programmerare. Fast jag trivs bäst i den yrkesroll jag har nu :-D

Svar: Du skriver ju långa blogginlägg så jag fattar att du lägger krutet där. Jag fattar ännu inte riktigt vad ni gör... :-) Jobbar Anders? Jag jobbar 60% på gymnasiebibblan och är dålig hemmafru på 40... Förut hade jag diagnosen bipolär, sedan tyckte de att jag blev frisk men helt 100 blir jag nog aldrig... ;-)
Ylva

2019-07-07 @ 10:04:08
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Anders jobbar fortfarande med programmering, själv är jag hemmafru sen några år tillbaks och det är just yrkesrollen som hemmafru jag gillar bäst. Funderar på att skaffa städhjälp bara... ;-)

Svar: Jag vill gärna ha hjälp med städ, matlagning, trädgård. Tur att maken är praktisk och fixar det mesta. :-) Visst är det bra med såna här duktiga män, vi har! :-)
Ylva

2019-07-08 @ 10:19:58
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Tycker man om att skriva så är ju sociala medier väldigt bra :)

Jag håller mig till blogg och lite FB :)

Svar: Alla som vill får skriva, på gott och ont... Det var ju kul till exempel att vi har träffats via bloggandet. Hos min gamla klasskompis Jocke som hade bloggen Gyrot förut, var det väl?
Ylva

2019-07-08 @ 11:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0