Experiment

Idag har jag experimenterat! Jag provade halloumifries på Burger King och det var väldigt gott! 
 
Dessutom har jag kört en tvättmaskin på 30 grader och jag brukar alltid köra 40 eller 60, men vill inte krympa min nya fina Danmarkströja, och det ser ut att ha blivit rent. Sedan körde jag en diskmaskin på 70 och det har jag aldrig gjort förut. Jag vet inte vad som är normalt men brukar köra 50. Spännande liv jag lever ändå! 
 
Ibland när hönsen försvunnit hittar vi dem på den gamla gödselplattan, där växer det väl en massa spännande att äta kan jag tänka! 
 
Jag körde hem från stugan idag och maken skulle komma senare på sin femtiotalsmoped, men den stannade så jag fick köra och hämta honom en mil hemifrån. Nu vet vi att vårt cykelställ till bilen funkar även för moped, det var ju bra! 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Oooo... Du har ju varit helt wild & crazy! Speciellt med tvätten... Vågat! :-)
Det lät verkligen smarrigt med halloumifries. Undrar om dom har det här på Burger King? Skulle inte tro det, haloumi är inte alls så vanligt i Spanien.
Bra att det var ett kombiställ som ni hade nu när det behövdes :-) Hoppas "ni" får ordning på moppen också.

Ha en braig dag!

Svar: Det är intressant att kolla hamburgerkedjorna i andra länder! Jag brukar gå in på McDonalds och se vad de har för McFlurry (naturligtvis). I Warszawa till exempel hade de en god blåbärsvariant. Halloumi har blivit stort i Sverige. Jättegott att grilla, men tyvärr gillar inte maken det (han tycker att det blir frigolitkänsla) så jag får muta honom att grilla det ibland.
Ylva

2019-06-03 @ 09:48:41
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Oj, det var mycket spännande hos dig :D Men ibland måste man våga ;)

Svar: Annars är man bara en liten lort, som Astrid Lindgren sa. Men nu får det vara lugnt med experimenterandet här ett tag. :-)
Ylva

2019-06-03 @ 11:52:22
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Znogge

Ibland måste man bara våga ge sig ut på okänt vatten och det gjorde du ;-) Vi kör ett autoprogram som reglerar temperaturen för jag noterade att temuggarna inte blev rena på det andra vilket störde mig.

Svar: Haha, ja visst var jag våghalsig! Jag brukar köra auto på disken men har märkt att det luktar illa ur maskinen ibland så jag tänkte att det kanske hjälper med hög värme + att rensa ett litet äckligt filter. Vet inte hur det har blivit min uppgift, jag brukar väl inte underhålla maskinerna här i huset!
Ylva

2019-06-03 @ 17:57:40
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Wow nu har du verkligen tänjt på gradgränserna :)

Även en höna vill göra sig en lite utflykt ibland !

Svar: Ja, och nu säger prognosen att det kan bli 28 grader varmt här! Hönsen är lite väl pigga på att ge sig iväg ibland och de har haft tur som inte råkat ut för räv eller rovfågel...
Ylva

2019-06-04 @ 10:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0